Jij bent opdrachtgever

gwhr-persoon-9

HR Advies

Organisaties vragen om HRM-professionals die de volwassen gesprekspartners zijn van het management. Die HR-instrumenten ontwikkelen en toepassen die werken. P&O-ersdie managers en medewerkers op een pragmatische manier ondersteunen om ambities te realiseren. Doen wat werkt.
Meer informatie
Loopbaan begeleiding

Loopbaanbegeleiding

LoopbaanbegeleidingIedereen komt in zijn loopbaan momenten tegen waarop je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten. Het is belangrijk om daar iets mee te doen. Je haalt immers meer energie, passie en plezier uit je werk wanneer je doet wat goed bij je past!
Meer informatie
gwhr-persoon-2

Trainingen en workshops

Wij combineren theoretische kennis met ruime werk-en trainingservaring bij zeer verschillende soorten organisaties waardoor op de praktijkgerichte programma’s ontstaan die tot veranderingen leiden.
Meer informatie
gwhr-persoon-5

Assessments

AssessmentsOnze adviseurs zetten hun kennis en ruim ervaring in om met behulp van kwalitatieve assessments vast te stellen of en welk ambities haalbaar zijn. “Realistisch dromen” noemen we dat.
Meer informatie
gwhr-persoon-1

Recruitment

Gewoon-Recruitment® weet wat er bij onze opdrachtgevers speelt. We kennen de mensen die er werken en kunnen je vertellen hoe het is om bij de organisatie te werken en wat er van jou verwacht wordt.
Meer informatie
gwhr-persoon-4

Interim

Gewoon-Interim® staat voor werken met energie, passie en plezier.Wij werken alleen met professionals die zich daarin herkennen. Als jij zo in elkaar zit, dan ben je bij ons op je plek.
Meer informatie
gwhr-persoon-7

Outplacement

Je huidige baan is opeens niet zo vanzelfsprekend meer. Misschien kies je er zelf voor om opzoek te gaan naar een nieuwe functie. Het kan ook zijn dat je door een reorganisatie gedwongen wordt om je te richten op een nieuwe baan.
Meer informatie