Fluitend leren leidinggeven? Boek nu een training of lezing

De Warming-Up

Ben je nog niet zolang leidinggevende of ga je binnenkort starten met het aansturen van een team. De Warming-Up biedt leidinggevenden in alle branches een perfecte basis voor een leidinggevende carrière. In De Warming-Up komen alle vaardigheden en kennis aan bod die relevant zijn voor jou als leidinggevende. Je leert hoe je een omgeving creëert waarin jij de doelstellingen van jouw organisaties realiseert, medewerkers net dat stapje harder willen zetten en jij fluitend naar je werk gaat. 

Inhoud workshops

De Warming-Up bestaat uit vier modules van één dag, verzorgd door een KNVB-scheidsrechter en een trainer met veel leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven.

Module 1: Fluitend leidinggeven, management- en motivatietheorie, het opstellen en handhaven van spelregels, spelinzicht en organisatie-sensitiviteit.
Module 2: Communicatie, gespreksvoering, beoordelen en waarnemen.
Module 3: Samenwerken, omgaan met kritiek, mentale weerbaarheid, werken aan vitaliteit 
Module 4: Verandermanagement, transparant managen, fluitend leidinggeven in de praktijk.

Wat anderen zeggen over De Fluitende Leider

Stappenplan Warming-Up

In slechts drie stappen word je een fluitende leider. De Warming-Up start met een intakegesprek zodat je maximaal rendement uit de training haalt. Vervolgens ontvang je vier dagen training. Tot slot blijf je gedurende twee maanden ondersteuning ontvangen via ons support-programma.

Stap 1. De intake
Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats, waarin de thema’s waarin jij je wilt ontwikkelen worden besproken. Deze informatie gebruiken we om de inhoud van de masterclass nog beter af te stemmen op jouw ambities en leervragen. Hierdoor haal je zoveel mogelijk rendement uit de workshops.

Stap 2. De training
Het vierdaagse programma De Warming-Up wordt verspreid over een periode van vier maanden gegeven. Het trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van inspirerende inleidingen vanuit de dagelijkse KNVB- en organisatiepraktijk, afgewisseld met theoretische inzichten en praktijkopdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen.
Het trainingsprogramma is bijzonder afwisselend en zo opgezet dat je zowel van de scheidsrechter, trainer als van elkaar leert. Voor iedere workshop werk je een opdracht uit.

Stap 3. Het support-programma
In de Masterclass doe je veel nieuwe inzichten op die je meteen in jouw dagelijkse praktijk kunt inzetten. Ook na de masterclass blijf je fluitend leidinggeven. Wij bieden een support-programma aan, waarin je als deelnemer gedurende twee maanden kunt blijven klankborden over de uitdagingen waar jij in jouw organisatie tegenaan loopt.

Schrijf nu in en profiteer net als andere leidinggevenden van De Warming-Up.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Neem contact met mij op