Versterk de succesfactor van jouw bedrijf Investeer SLIM* in jouw mensen

Gewoon Slim doen

Ontwikkel je mensen en je leidinggevenden op een manier die praktisch, effectief en leuk is. En waarvoor je ook nog eens 60 tot 80 procent vergoed krijgt. Leren en ontwikkelen voor MKB Je vindt het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen in jouw bedrijf. En dat ze er blijven werken omdat ze het naar hun zin hebben. Daarom wil je graag een aantrekkelijke werkgever zijn met een goede werksfeer, een modern personeelsbeleid en leidinggevenden die mensen weten te motiveren. Meer aandacht besteden aan het ontwikkelen van medewerkers en leidinggevenden kost tijd én geld.

En dan wil je zeker weten dat het je oplevert wat je ervan verwacht. Je wilt maatwerkadviezen krijgen van praktijkgerichte adviseurs; mensen die de uitdagingen binnen jouw bedrijf begrijpen. Je wilt ontwikkeling aanbieden waar mensen met plezier naar toe gaan én dingen leren waar ze meteen iets mee kunnen. En je wilt mensen een  beter inzicht geven in hun mogelijkheden door goede talentenscans en loopbaanadviezen. De SLIM-subsidieregeling en de programma’s van Gewoon-HR maken dat allemaal mogelijk.

De SLIM* regeling

Mkb-bedrijven kunnen vanaf 2 maart 2020 gebruikmaken van de stimuleringsregeling leren en ontwikkelen, de zogeheten  SLIM-regeling. Doel van de regeling is om binnen ondernemingen te zorgen voor een leerrijke omgeving waarin medewerkers hun kennis en vaardigheden up-to-date houden en een loopbaan kunnen volgen die bij hen én de onderneming past.

* Subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb van het Ministerie van Sociale Zaken

De subsidie bedraagt voor middelgrote ondernemingen 60% van de projectkosten en voor individuele kleine ondernemingen 80% van de projectkosten van minimaal € 5.000,- en maximaal € 25.000,- .

Gewoon-HR werkt nauw samen met de ervaren subsidieadviseurs van Knippenborg Subsidieadvies. Zij verzorgen jouw subsidieaanvraag zodat jij je daar zelf niet mee bezig hoeft te houden.


Gewoon DOEN wat werkt

 

De SLIM-regeling is erop gericht het leren en ontwikkelen binnen bedrijven te vergroten. Dat betekent dat de thema’s die je met subsidie kunt oppakken hier mee te maken moeten hebben. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 
 
  • Leiderschapstrajecten gericht op het stimuleren van ontwikkeling;
  • Coaching van medewerkers en leidinggevenden m.b.t. loopbaan en -ontwikkeling;
  • Het uitvoeren van talenten- en ontwikkelassessments gericht op de wensen en mogelijkheden van medewerkers;
  • Het aanbieden van loopbaanbegeleiding en coaching;
  • Het invoeren van een systeem van ontwikkelgesprekken en coaching;
  • Ontwikkeling van leidinggevenden op het gebied van gespreksvaardigheden, beoordelen, inschatten ontwikkelpotentieel en verzuim;
  • Het invoeren van personeelsplanning;
  • Het ontwikkelen en invoeren van een traineeprogramma;
  • Het in kaart brengen van de scholingsbehoefte binnen jouw bedrijf en het uitwerken van een aanbod met trainingen en opleidingen die het beste passen bij jouw bedrijf en collega’s;
  • Het starten van je eigen bedrijfsopleidingen of -academie (evt. in samenwerking met andere bedrijven in de regio).
 

Kijken wat kan?

We denken graag met je mee over passende en aansprekende activiteiten die jouw bedrijf en medewerkers verder brengen en waarbij je deze subsidie kunt benutten. Gewoon-HR werkt uitsluitend met gecertificeerde adviseurs, trainers, loopbaancoaches, acteurs en testpsychologen met veel ervaring.

We doen dingen graag net even anders. In onze trajecten laten we mensen graag anders kijken naar hun bedrijf, hun team of zichzelf door regelmatig ook experts uit een heel ander vak in te schakelen. Wanneer dat het effect van een ontwikkeltraject

vergroot, zetten we bijvoorbeeld scheidsrechters en bondscoaches in bij trainingen over leiderschap en veiligheid. We maken gebruik van de ervaring van architecten wanneer het gaat over innovatie en creativiteit. En we leren o.a. van trauma artsen in onze ontwikkeltrajecten hoe die goed blijven functioneren onder druk.

Meer ideeën?

Check www.gewoon-hr.nl en www.defluitendeleider.nl of neem
gewoon contact op met Colinda van Dijk via 06-53895772
[email protected] of ons secretariaat via
030-8200920.