Gewoon-Recruitment® weet wat er bij onze opdrachtgevers speelt.
We kennen de mensen die er werken en kunnen je vertellen hoe het is om bij de organisatie te werken en wat er van jou verwacht wordt.

Jouw plannen, ambities en drijfveren

Daarin zijn wij bijzonder geïnteresseerd. Die zijn namelijk voor iedereen anders. Daarom werken we vanuit jou als kandidaat. Dat leidt jou naar de juiste plek.
Een plek waar jouw vaardigheden, kennis en creativiteit beter worden benut en gewaardeerd. Daar nemen wij gewoon ruim de tijd voor. Ook buiten kantoortijden.Op één van onze locaties of waar dan ook in het land.

Je mag van ons een buitengewoon goede begeleiding verwachten in de procedure. Dat betekent o.a. duidelijke feedback over jouw presentatie en een eerlijke inschatting van de mogelijkheden die wij voor je zien. Natuurlijk gekoppeld aan tips hoe je dat kunt verbeteren.

Onze recruitment aanpak vergt van jou én ons een investering in tijd en energie. Die durven we van je te vragen omdat we zien dat onze aanpak werkt. Uiteraard worden we daarin gesterkt door veel enthousiaste reacties van sollicitanten.

Niet al onze vacatures worden gepubliceerd op de site. Neem daarom contact met ons op voor een nadere kennismaking.