Vacature Wijnhandel Schaapveld

schaapveld2

Wijnhandel Schaapveld (sinds 1916) is gevestigd in een sfeervol, zeventiende-eeuws pand in het centrum van Zutphen. De winkel is een begrip in Oost-Nederland en biedt een ruime keuze aan kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Vanuit de volledig geklimatiseerde winkel wordt geleverd aan particulieren, bedrijven en horeca.

Naast de winkel is eigenaar Ton Schaapveld verantwoordelijk voor de wijninkooporganisatie Les Généreux, een samenwerkingsverband van ongeveer 40 wijnwinkels in Nederland. Vrijwel alle wijnen worden direct geïmporteerd uit voornamelijk Frankrijk, Italië en Spanje. Door het directe contact met de wijnboeren en de aanwezige wijnkennis bieden de wijnen van Schaapveld een uitstekende kwaliteit voor de prijs.
Kijk voor meer informatie op de website: www.schaapveld.nl.

Voor de wijnwinkel en webshop is Schaapveld op zoek naar een:

Ondernemende manager

wijnspeciaalzaak  m/v

fulltime

De functie

Als manager ben je eindverantwoordelijk voor de commerciële en financiële resultaten van de (web)winkel en het verder uitbouwen van de wijnhandel. In samenwerking met de eigenaar bepaal je de strategie die je vertaalt in praktische operationele marketing- en salesplannen. Voor jou geen probleem want je kent je klanten en met jullie gedeelde passie voor wijn weet je precies met welke acties en activiteiten je klanten aan je kunt binden. Samen met je team blijf je je kennis van wijn ontwikkelen en zorg je dat je de klant keer op keer blijft verrassen. Je geeft leiding aan het winkelteam, verzorgt de personele planning en werkt zelf ook actief mee in de verkoop van wijn aan zowel particulieren als bedrijven en horeca.

Functie-eisen

Om voor deze veelzijdige en dynamische functie in aanmerking te komen beschik je tenminste over een hbo werk- en denkniveau met uitgebreide wijnkennis. Wijnhandel Schaapveld is in 2010 door Perswijn uitgeroepen tot de Beste Wijnwinkel dus klanten verwachten een goed advies. Vanzelfsprekend ben je communicatief en sociaal vaardig, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een ondernemersgeest en presenteer je jezelf als gastheer. Naast winkelverkoop heb je ook enige ervaring met e-commerce.  Je bent woonachtig op redelijke reisafstand van Zutphen.

Wijnhandel Schaapveld biedt

  • De mogelijkheid om op termijn de winkel over te nemen
  • Een open en informele werksfeer binnen een professionele organisatie
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een breed takenpakket
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen

Interesse?

Stuur dan een motivatiebrief inclusief CV met pasfoto naar:
Wijnhandel Schaapveld
t.a.v. Ton Schaapveld
E-mail: [email protected]

Uw reactie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.