Gewoon doen wat werkt
12 mei 2017
Programma Eigenaarschap Twence afgerond
8 augustus 2017
Toon alles

Week van de loopbaan

Iedereen komt in zijn loopbaan momenten tegen waarop je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten. Het is belangrijk om daar iets mee te doen. Je haalt immers meer energie, passie en plezier uit je werk wanneer je doet wat goed bij je past!

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Meld je aan voor de week van de Loopbaan 2017!

Tijdens de landelijke Week van de Loopbaan, van 17 t/m 24 september 2017, zetten wij onze deuren voor je open. Kom gerust vrijblijvend kennismaken met één van onze loopbaanexperts en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk. Onze loopbaancoaches zijn buitengewoon inspirerende gesprekspartners om op loopbaanvraagstukken antwoorden te vinden.

Werkzoekend of beweging willen in je werk?

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven lang ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Dus heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach?
Meld je dan nu aan!
Mail naar [email protected] of bel naar 030-8200920.

Alles over de Week van de loopbaan kun je ook vinden bij Noloc, klik daarvoor hier!

Meer over onze loopbaanbegeleiding op maat vind je hier.