Fluitend leren leidinggeven? Boek nu een training of lezing

Fluitend Leidinggeven Executive

Je bent lid van een MT of directie en hebt in je loopbaan al de nodige opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van leidinggeven. Toch wil je met de collega’s uit je team eens van gedachten wisselen over leidinggeven binnen jouw organisatie. Maar dan wel op een inspirerende en verrassende manier. Maak kennis met Fluitend Leidinggeven Executive.

Inhoud workshops

Fluitend Leidinggeven Executive is een kort programma van drie dagdelen, speciaal voor ervaren managers. We combineren daarin de ervaringen van een topscheidsrechter met jouw ervaring als eindverantwoordelijke voor een organisatie(onderdeel). Aan de orde komen onder meer beslissingen nemen, het maken en handhaven van duidelijke spelregels in de organisatie, omgaan met weerstand en kritiek en werken aan vitaliteit. Fluitend Leidinggeven Executive wordt verzorgd door een bekende KNVB-scheidsrechter in combinatie met een ervaren facilitator.

Wat anderen zeggen over De Fluitende Leider

Fluitend Leidinggeven Executive

Fluitend Leidinggeven Executive wordt verzorgd voor MT’s en Directies van organisaties in alle branches. Het programma wordt regelmatig ingezet als teambuilding, onderdeel van een managementprogramma of voorbereiding op een veranderprogramma.

Stap 1. De intake
Tijdens een kort intakegesprek maken we kennis met de deelnemers en krijgen we een beter beeld van de werkomgeving. Deze informatie verwerken we in de inhoud en opzet van het programma. Indien mogelijk schuiven we een keer als observatoren aan bij een overleg om eigen observaties over de manier waarop binnen jouw setting leiding wordt gegeven te kunnen verzamelen. Deze worden teruggekoppeld in de afsluitende workshop.

Stap 2. Bezoek aan een voetbalwedstrijd
Samen met een ervaren scheidsrechter bezoeken we een wedstrijd in de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie.Deelnemers krijgen observatieopdrachten mee die betrekking hebben op hoe de scheidsrechter leiding geeft op het veld.

Stap 3. Evaluatieworkshop

Een videoanalist heeft de bezochte wedstrijd opgenomen en alle fragmenten die te maken hebben met leidinggeven zijn verwerkt tot een geheel. Samen met de scheidsrechter analyseren we de manier waarop de wedstrijd is geleid. We inventariseren mogelijke leerpunten voor de dagelijkse praktijk. Ook verbinden we de evaluaties van de scheidsrechter met de observaties die wij in jullie eigen vergaderingen en gesprekken hebben gedaan. 

Schrijf nu in en profiteer net als andere leidinggevenden van Fluitend Leidinggeven Executive. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Neem contact met mij op