Trainingsbureau en adviesbureau Gewoon-HR

Trainingsbureau en adviesbureau Gewoon-HR ondersteunt mensen en organisaties op een praktische manier bij het realiseren van ambities. Welk vraagstuk mogen wij voor u oplossen? Maak kennis met onze praktijkgerichte en vernieuwende programma´s, bijvoorbeeld over:

Leiderschap

Teamontwikkeling

Mentale veerkracht op de werkvloer

Creativiteit en innovatie

Werkenergie

Duurzame inzetbaarheid

Ruime ervaring

Gewoon-HR is in 2008 opgericht door Erik Kaptein en Colinda van Dijk, experts op het gebied van ´mens en werk´. Beiden hebben ruime praktijkervaring in het bedrijfsleven en de overheidssector, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Trainingen die tot verandering leiden

Trainingsbureau Gewoon-HR heeft een reputatie opgebouwd met programma’s die tot veranderingen leiden. In onze trainingen en coaching laten we mensen en organisaties anders kijken naar zichzelf en hun omgeving. We combineren een gedegen theoretisch kader met creatieve werkvormen en illustraties uit onverwachte hoek. 

Specialisten uit de praktijk

Gewoon-HR onderscheidt zich ook door de verfrissende inbreng van topscheidsrechters, bondscoaches, regisseurs, traumachirurgen en andere specialisten. Je leert van hun praktijkervaring, bijvoorbeeld over omgaan met onverwachte situaties, beslissingen nemen onder hoogspanning en teamwork op hoog niveau.

Maatwerkprogramma's

Leidinggevende capaciteiten verbeteren? Werken aan mentale veerkracht op de werkvloer of kennis en vaardigheden? Of heb je een ander vraagstuk voor trainingsbureau Gewoon-HR? Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over het maatwerkprogramma dat volledig aansluit bij jouw wensen en die van de cursisten.

Trainingsbureau Gewoon-HR is partner van het Nationaal Inzetbaarheidsplatform van TNO en gecertificeerd door OVAL. Een deel van onze opbrengsten gaat naar onze stichting Toeterjoepies, die jongeren uit Nederlandse tehuizen helpt bij het vinden van werk, stages of opleidingen.