Je huidige baan is opeens niet zo vanzelfsprekend meer. Misschien kies je er zelf voor om opzoek te gaan naar een nieuwe functie. Het kan ook zijn dat je door een reorganisatie gedwongen wordt om je te richten op een nieuwe baan. In ieder geval sta je voor de uitdaging om een nieuwe baan te vinden die zo goed mogelijk aansluit bij wat jij wilt en kunt.
De mensen van Gewoon-HR hebben meer dan 25 jaar ervaring met outplacementbegeleiding en helpen je graag verder. Onze adviseurs staan bekend om hun praktische aanpak. Ze beschikken over zowel de kennis als de ruime ervaring om mensen in staat te stellen haalbare ambities te verwezenlijken; “Realistisch dromen” noemen we dat. Hiervoor zetten we een groot aantal instrumenten in die afgestemd zijn op jouw specifieke (werk)situatie.

Ons aanbod

Mensen terugzetten in hun kracht. Dat is ons doel. Daar zetten we al onze kennis, ervaring en energie voor in; soms als expert, soms als gids, soms als geweten. Iedere kandidaat is uniek; met eigen specifieke kwaliteiten en ontwikkel-mogelijkheden. Gewoon-HR kiest daarom altijd voor maatwerk en een persoonlijke benadering.
Onze loopbaancoaches zijn betrokken gesprekspartners die kandidaten begeleiden totdat zij een nieuwe baan hebben gevonden. Dit bereiken we onder andere door zelf actief organisaties te benaderen en vacatures op te sporen.

In het kader van onze loopbaancoaching geeft Gewoon-HR verschillende workshops variërend van netwerken, zelfstandig ondernemen, talentenspel tot bezinningssessies van enkele dagen. Daarnaast hebben we meer dan twintig tests online beschikbaar.