Gewoon-HR is een bureau met gedreven en betrokken adviseurs die bekend staan om hun praktische aanpak. Onze adviseurs zetten hun kennisenruim ervaring in om met behulp van kwalitatieve assessments vast te stellen of en welk ambities haalbaar zijn. “Realistisch dromen” noemen we dat.Om dit mogelijk te maken zetten we instrumenten in die afgestemd zijn op de jouw specifieke (werk)situatie.

Ons aanbod

Selectieassessment

Geschiktheid adviezen over een concrete functie. Door ons altijd aangevuld met praktische adviezen om een succes van de functie te maken. Wanneer de capaciteiten van jou niet voldoende aansluiten bij de functie, kijken we samen met jou naar meer passende opties.

Ontwikkelassessments

Adviezen over de mogelijkheden voor een toekomstige functie of takenpakket én de ontwikkelbaarheid van jou als persoon.

Loopbaanscans

Adviezen over jouw toekomstige functie of takenpakket aangevuld met een inschatting van jouw belastbaarheid, een inventarisatie van jouw capaciteiten én een inventarisatie jouw arbeidsmarktpositie van de kandidaat.

Competentiescans

Adviezen over het niveau en ontwikkelbaarheid van een beperkt aantal competenties zoals die door een opdrachtgevendeorganisatie worden gebruikt.

Onze meerwaarde

Maatwerk

De inhoud van het assessment en de praktijksimulaties worden i.s.m. de opdrachtgevendeorganisatie opgesteld zodat de herkenbaarheid (en voorspellende waarde) van het assessment veel groter is.

Persoonlijke aanpak

De inhoud van het assessment en de praktijksimulaties worden i.s.m. de opdrachtgevendeorganisatie opgesteld zodat de herkenbaarheid (en voorspellende waarde) van het assessment veel groter is.
Toekomstgericht: Wij evalueren de resultaten van onze adviezen periodiek met zowel de kandidaat als de opdrachtgever om deze continu te blijven verbeteren.

Onze assessmentpsychologen zijn allemaal gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van psychologen (NIP) en hanteren de gedragscode van het NIP.