Iedereen komt in zijn loopbaan momenten tegen waarop je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten. Het is belangrijk om daar iets mee te doen. Je haalt immers meer energie, passie en plezier uit je werk wanneer je doet wat goed bij je past!
Onze loopbaancoaches zijn buitengewoon inspirerende gesprekspartners om op loopbaanvraagstukken antwoorden te vinden. Maar wedoen meer. In het kader van onze loopbaancoaching geven we bijvoorbeeld verschillende workshops en hebben we meer dan twintig tests online beschikbaar die te maken hebben met loopbaanvragen.

Onze meerwaarde

Maatwerk

De inhoud van de loopbaanbegeleiding wordt in overleg met jouw als kandidaat opgesteld en omgezet in een concreet persoonlijkPlan van aanpak.

Persoonlijke aanpak

Jij hebt contact met één contactpersoon en jij bepaalt bij ons zelf door welke adviseur je begeleid wil worden.

Jobsearch

Onze jobsearchers benaderen organisaties actief o.b.v. een zoekprofiel om netwerk-gesprekken mogelijk te maken zodat jij je eenbeeld kan vormen van andere werkomgevingen wanneer je dat wilt. Zo hebben we de afgelopen tijd kandidaten bijvoorbeeld laten kennismaken met het vak van acteur, schuldbemiddelaar, zorgondernemer, scenarioschrijver, accountant en tandartsassistente.

Preferred supplier

Gewoon-HR is door verschillende profit-en overheidsorganisaties voor
Assessments, loopbaanbegeleiding én outplacement als preferred supplier
gekozen.

Onze loopbaanadviseurs zijn allemaal gecertificeerd door de Vereniging voor loopbaan professionals (NOLOC).