Coaching

Tijdens de coaching gaan we jouw kwaliteiten en ambities omzetten in concrete doelstellingen voor de toekomst. Met een maatwerkprogramma werken we aan een goed zelfbeeld, toekomstbeeld en zelfvertrouwen en het versterken van vaardigheden en kennis. Een en ander wordt vertaald in een concreet actieplan.

In de coachingsgesprekken komen overtuigingen, belemmeringen en de eerste indruk die de kandidaat maakt aan de orde. Veelal wordt hierbij de RET-methode ingezet (optioneel).

Themacoaching

Kandidaten worden begeleid door coaches die veel expertise en ervaring hebben over een bepaald thema. We werken met themacoaches op het gebied van: Vitaliteit, Energie, Presentatie, Social Media, Zingeving, Mindfullnes, Creativiteit, Mentale Weerbaarheid, Personal Branding, Ondernemerschap, Arbeidsvoorwaarden, Arbeidsmarkt, Duurzame Inzetbaarheid, Financien, Schuldsanering en Pensioenregelingen. We werken samen met o.a. diverse bondscoaches, de KNVB, een directeur van een reclamebureau, een arbeidsdeskundige, A&O- psychologen een financial planner, een bekende cabaretier, een marketingdeskundige en een Social Media-expert. Kortom, we kunnen altijd een coach inzetten met de kennis en ervaring die jij nodig hebt om een stap verder te komen.

Onze meerwaarde

Maatwerk

De inhoud van de coaching wordt in overleg met jou als kandidaat opgesteld en omgezet in een concreet persoonlijk Plan van aanpak.

Persoonlijke aanpak

Jij hebt contact met één contactpersoon en jij bepaalt bij ons zelf door welke adviseur je begeleid wil worden.

Onze coaches zijn allemaal gecertificeerd door de Vereniging voor loopbaan professionals (NOLOC).