Jij bent kandidaat

Coaching/themacoaching

Iedereen heeft regelmatig te maken met nieuwe uitdagingen. Met opdrachten die nieuw voor je zijn. Met nieuwe rollen waarvoor je veel flexibiliteit en creativiteit nodig hebt. Met situaties die je soms behoorlijk uit balans kunnen brengen.
Meer informatie

Loopbaanbegeleiding

Iedereen komt in zijn loopbaan momenten tegen waarop je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten. Het is belangrijk om daar iets mee te doen. Je haalt immers meer energie, passie en plezier uit je werk wanneer je doet wat goed bij je past!
Meer informatie

Assessments

Onze adviseurs zetten hun kennis en ruim ervaring in om met behulp van kwalitatieve assessments vast te stellen of en welk ambities haalbaar zijn. “Realistisch dromen” noemen we dat.
Meer informatie

Trainingen en workshops

Wij combineren theoretische kennis met ruime werk-en trainingservaring bij zeer verschillende soorten organisaties waardoor op de praktijkgerichte programma’s ontstaan die tot veranderingen leiden.
Meer informatie

Recruitment

Gewoon-Recruitment® weet wat er bij onze opdrachtgevers speelt. We kennen de mensen die er werken en kunnen je vertellen hoe het is om bij de organisatie te werken en wat er van jou verwacht wordt.
Meer informatie

Outplacement

Je huidige baan is opeens niet zo vanzelfsprekend meer. Misschien kies je er zelf voor om opzoek te gaan naar een nieuwe functie. Het kan ook zijn dat je door een reorganisatie gedwongen wordt om je te richten op een nieuwe baan.
Meer informatie

Interim

Gewoon-Interim® staat voor werken met energie, passie en plezier.Wij werken alleen met professionals die zich daarin herkennen. Als jij zo in elkaar zit, dan ben je bij ons op je plek.
Meer informatie