Fluitend leren leidinggeven? Boek nu een training of lezing

Programma Fluitend Leidinggeven

Een flinke stap maken in jouw ontwikkeling? In het Programma Fluitend Leidinggeven komen alle vaardigheden en kennis aan bod die er voor zorgen dat jij het verschil kunt maken in jouw rol als leidinggevende. Je leert hoe je een omgeving creëert waarin jij de doelstellingen van jouw organisaties realiseert, medewerkers net dat stapje harder willen zetten en jij fluitend naar je werk gaat.

Inhoud workshops

Programma Fluitend Leidinggeven bestaat uit vier modules van één dag, verzorgd door een KNVB-scheidsrechter en een trainer met veel leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven.

Module 1: Fluitend Leidinggeven. Het opstellen en handhaven van spelregels.
Module 2: Spelinzicht, communicatie en waarnemen.
Module 3: Omgaan met kritiek en mentale weerbaarheid
Module 4: Werken aan vitaliteit en fluitend leidinggeven in de praktijk.

Wat anderen zeggen over De Fluitende Leider

Stappenplan Programma Fluitend Leidinggeven

In slechts drie stappen word je een fluitende leider. Programma Fluitend Leidinggeven start met een intakegesprek zodat je maximaal rendement uit de training haalt. Vervolgens ontvang je vier dagen training. Tot slot blijf je gedurende twee maanden ondersteuning ontvangen via ons support-programma.

Stap 1. De intake
Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats waarin de thema’s waarop jij je wilt ontwikkelen worden besproken. Deze informatie wordt door ons gebruikt om de inhoud van de masterclass nog beter af te stemmen op jouw ambities en leervragen. Hierdoor haal je zoveel mogelijk rendement uit de masterclass.

Stap 2. De training
Het programma Fluitend Leidinggeven wordt verspreid over een periode van vier maanden gegeven. Het trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van inspirerende inleidingen vanuit de dagelijkse KNVB- en organisatiepraktijk, afgewisseld met theoretische inzichten en praktijkopdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is bijzonder afwisselend en zo opgezet dat je zowel van de scheidsrechter, trainer als van elkaar leert. Voor iedere workshop werk je een opdracht uit.

Stap 3. Het support-programma
In de Masterclass doe je veel nieuwe inzichten op die je meteen in jouw dagelijkse praktijk kunt inzetten. Ook na de masterclass blijf je fluitend leidinggeven. Wij bieden een support-programma aan waarin je als deelnemer gedurende twee maanden kunt blijven klankborden over de uitdagingen waar jij in jouw organisatie tegenaan loopt.

Schrijf nu in en profiteer net als andere leidinggevenden van Programma Fluitend Leidinggeven. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Neem contact met mij op