Fluitend leren leidinggeven? Boek nu een training of lezing

Veerkracht Specialist

Meerdere onderzoeken wijzen het uit: mentale veerkracht op de werkvloer is bepalender voor succes dan kennis en vaardigheden. Toch besteden nog maar weinig organisaties aandacht aan het ontwikkelen van mentale weerbaarheid. Wil jij als leidinggevende, coach of HR-professional het verschil maken? Ga aan de slag met De Fluitende Leider en groei uit tot gecertificeerd Veerkracht Specialist.

Word veerkrachtspecialist
De opleiding Veerkracht Specialist biedt een leerzame en inspirerende combinatie van wetenschappelijke kennis, theorie en de praktijkervaring van professionele coaches. Ook de verfrissende inbreng van scheidsrechters en andere ervaringsdeskundigen uit de sportwereld, zorg en en krijgsmacht helpt jou aan de benodigde tools.

Inhoud workshops
De opleiding Veerkracht Specialist bestaat uit zes lesdagen, twee intervisiebijeenkomsten, een introductiebijeenkomst, twee coachingsgesprekken en een examendag. Voordat je aan de modules begint, krijg je een telefonisch intakegesprek, een voorbereidende opdracht en organiseren we een kick-off. Daarnaast maak je tussentijdse opdrachten.

Wat anderen zeggen over De Fluitende Leider

Maak het verschil als Veerkracht Specialist

Na de opleiding ben je in staat om zelfstandig als leidinggevende, coach of trainer mensen te begeleiden en organisaties te adviseren over het vergroten van mentale veerkracht op de werkvloer. Bijvoorbeeld in coachingstrajecten of gericht op het terugdringen van ziekteverzuim. In de opleiding ervaar je hoe je mensen kunt begeleiden die worstelen met gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, werkdruk of keuzestress.

Schrijf nu in en profiteer net als andere leidinggevenden van de opleiding Veerkracht Specialist. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Neem contact met mij op