Fluitend leren leidinggeven? Boek nu een training of lezing

Over De Fluitende Leider

De Fluitende Leider is een initiatief van trainings- en adviesbureau Gewoon-HR en KNVB-scheidsrechter Kevin Blom. In september 2019 verschijnt het gelijknamige managementboek, over leiderschap van werkvloer tot voetbalveld.

Scheidsrechter Kevin Blom

Kevin Blom uit Gouda behoort tot de bekendste scheidsrechters van Nederland. Hij leidt wekelijks wedstrijden in de Eredivisie en Eerste Divisie en fluit ook in internationale competities. In 2003 debuteerde hij als scheidsrechter in het betaalde voetbal. Sindsdien heeft Kevin Blom meer dan 650 nationale en internationale wedstrijden gefloten.

Spreker Kevin Blom

Kevin Blom inhuren als spreker voor een zakelijk evenement of jubileumviering? Met enthousiasme en humor vertelt hij over bijzondere belevenissen tijdens zijn carrière als topscheidsrechter en legt hij als Fluitende Leider verbindingen tussen de voetbalwereld en het bedrijfsleven. Uiteraard test Kevin Blom tijdens zijn lezing de spelregelkennis van zijn publiek.

Schrijver Kevin Blom

Kevin Blom is één van de schrijvers van managementboek De Fluitende Leider. Dit boek over het thema ´leiderschap van voetbalveld tot werkvloer´ staat vol met praktische tips voor leiders. Daarnaast geeft Kevin Blom in De Fluitende Leider een interessant inkijkje in de wereld van één van de bekendste scheidsrechters van ons land.

Trainer Kevin Blom

Namens De Fluitende Leider geeft Kevin Blom met veel plezier trainingen en workshops aan teams en managers van zeer verschillende organisaties. Daarin legt hij samen met andere trainers van Gewoon-HR verrassende parallellen tussen leiderschap op de werkvloer en het voetbalveld. Kevin Blom schakelt probleemloos tussen beide terreinen. Voordat hij zich volledig op het fluiten ging richten, werkte hij in meerdere salesfuncties.

Scheidsrechters-begeleider Kevin Blom

Naast zijn activiteiten als scheidsrechter werkt Kevin Blom bij de KNVB als coördinator van de arbitrage en is hij verantwoordelijk voor de scheidsrechters op het hoogste amateurniveau. Ook begeleidt Kevin Blom de internationale vrouwelijke scheidsrechters van de KNVB.

Boek nu een lezing of inspiratiesessie van De Fluitende Leider >