Fluitend leren leidinggeven? Boek nu een training of lezing

Workshops en trainingen

Met hulp van de praktijkervaring van Kevin Blom – of een andere bekende scheidsrechter – krijgen jouw leidinggevende vaardigheden een impuls. De praktijkgerichte trainingen en workshops van De Fluitende Leider® leveren je altijd meer kennis, inspiratie en nieuwe inzichten op. Alle trainingen van De Fluitende Leider worden verzorgd door een bekende scheidsrechter en een uitstekende trainer met veel leidinggevende ervaring. 

Het gaat bij fluitend leidinggeven over besluiten nemen, spelregels, spelinzicht, waarnemen, communicatie, omgaan met de tribune en werken aan je eigen energie. We maken voortdurend de verbinding tussen theorie, inzichten vanuit de topsport en praktijkervaring met jouw persoonlijke ambities en leervragen. Wat je leert, kun je altijd meteen toepassen in jouw baan. Schrijf nu snel in voor de populairste training op dit moment: Programma Fluitend Leidinggeven.

Een programma voor ambitieuze leidinggevenden die een flinke stap willen maken in hun ontwikkeling. In deze masterclass komen alle vaardigheden en kennis aan bod die er voor zorgen dat jij het verschil kunt maken.

MEER INFO >

Korte lezing of workshop, waarin fluitend leidinggeven of onderdelen daarvan aan de orde komen. Een inspirerend begin van een congres, bijeenkomst of intern programma. Leer anders kijken naar o.a. feedback geven, omgaan met stress en mentale veerkracht.

MEER INFO >

Wat anderen zeggen over De Fluitende Leider

Wil je nog meer kennis over één van de thema’s van De Fluitend Leider of een programma op maat? Onze verdiepingsmodules en maatwerkprogramma's bieden volop mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en doelstelling.

NEEM CONTACT OP >

Je bent nog niet zo lang leidinggevende of gaat binnenkort starten met het aansturen van een team. Train jouw vaardigheden in De Warming-Up, een managementtraining waarin alle benodigde vaardigheden op een praktijkgerichte en aansprekende manier aan bod komen.

MEER INFO >

Teambuilding voor managementteams en directies die willen investeren in nog betere samenwerking en hun managementstijl op een verrassende manier willen bespreken. Spiegel jezelf aan de scheidsrechter tijdens een bezoek aan een voetbalwedstrijd.

MEER INFO >

Meerdere onderzoeken wijzen het uit: mentale veerkracht op de werkvloer is bepalender voor succes dan kennis en vaardigheden. Leer van een scheidsrechter en een ervaren coach hoe je jouw mentale veerkracht en die van je team kunt vergroten.

MEER INFO >

Heb je al ervaring in het aansturen van een team, maar wil je de tijd nemen om weer eens op een inspirerende manier na te denken over jouw manier van leidinggeven. De Tussensprint van De Fluitende Leider biedt je deze kans.

MEER INFO >

Leidinggevenden op afstand vereist een andere managementstijl. In dit programma koppelen we de kennis en ervaring van de scheidsrechter als VAR aan het vergroten van jouw kennis en vaardigheden als leidinggevende op afstand.

MEER INFO >

Neem contact met mij op