Gewoon-Interim® staat voor werken met energie, passie en plezier.Wij werken alleen met professionals die zich daarin herkennen. Als jij zo in elkaar zit, dan ben je bij ons op je plek. Want wijhebben de opdrachtgevers met opdrachten en projecten die een beroep doen op de buitengewone inzet, vakkennis en vaardigheden van professionals zoals jij. Interimmen is een veeleisende manier van werken. Je wilt uitdagende opdrachten.

Je wilt je verder ontwikkelen

Jouw plannen, ambities en drijfveren. Daar zijn wij bijzonder in geïnteresseerd. Die zijn namelijk voor iedere interimmeranders. Daarom werken we ook vanuit jou als interim-professional. Dat leidt jou naar de juiste klus. Daar nemen wij gewoon ruim te tijd voor. Ook buiten kantooruren.

Je mag van ons een buitengewoon goed contact verwachten in de procedure. Dat betekent dat we elkaar regelmatig spreken. Ook wanneer we op dat moment nog geen concrete opdracht voor je hebben.
Gewoon, omdat we vinden dat we alleen op die manier een goede relatie opbouwen. Gewoon-Interim® dus.

Op deze site publiceren we geen interim-opdrachten. We werken namelijk graag met een vaste groep interimmersdie we goed kennen. Deze groep breiden we graag verder uit met professionals die bij onze manier van werken passen. Wanneer je daar meer over wilt weten, neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.