Gewoon-Interim®staat voor werken met energie, passie en plezier. Wij werken alleen met professionals die zich daarin herkennen.

Onze interim-professional is altijd iemand met behalve ruime praktijk-ook de nodige werk-en levenservaring. Een professional met overwicht die weet waar hij/zij het over heeft. Die grote lijnen snel herkent. Het is vooral iemand die méérkan en zijn eigen specialisme optimaal beheerst.

Een professional waarvoor een praktische aanpak en resultaatgerichtheid vanzelfsprekend zijn.
Alleen interim-professionals die de kennis, ervaring én persoonlijkheid hebben die u zoekt, komen bij u aan tafel. Wij kennen onze interimmersbuitengewoon goed; hun plannen, ambities en drijfveren. Ook in die van u zijn wij geïnteresseerd. Onze ervaring is dat we alleen op die manier een optimale match kunnen realiseren.

Binnen vijf werkdagen de juiste man of vrouw aan tafel

Gewoon, omdat wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verder wilt. Wij helpen u graag bij het vinden van doeltreffende tijdelijke oplossingen. Realistisch en met een gezonde dosis verstand en zakelijke resultaatgerichtheid.

Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking zodat we ook jou kunnen overtuigen dat wij gewoon doen wat werkt.

Op deze site publiceren we geen interim-opdrachten. We werken namelijk graag met een vaste groep interimmersdie we goed kennen. Deze groep breiden we graag verder uit met professionals die bij onze manier van werken passen.