Duurzame Inzetbaarheid nu mogelijk met ESF Subsidie

Zomerdag voor FMVG medewerkers van TU Delft
9 juli 2016
Interview met Colinda van Dijk van Gewoon-HR in het NRC
15 november 2016
Toon alles

Duurzame Inzetbaarheid nu mogelijk met ESF Subsidie

Werken aan Duurzaam Succesvolle medewerkers?

Wij doen gewoon wat werkt!

Hoe zorg jij ervoor dat de collega’s in jouw organisatie ook op langere termijn een bijdrage kunnen blijven leveren? Dat ze dat met plezier doen? En vooral, dat medewerkers zich ook zelf verantwoordelijk voelen voor hun blijvende inzetbaarheid en in actie komen?

Ons programma Duurzaam Succesvol werkt en helpt jou daarbij! Wij ondersteunen je bij het op gang brengen van meer mobiliteit binnen je organisatie en een cultuur te creëren waarin het gebruikelijk en geaccepteerd is dat medewerkers regelmatig te maken krijgen met veranderingen zowel binnen als buiten de organisatie.

Programma

Kern van ons programma Duurzaam Succesvol, dat wij inmiddels al een aantal jaren met succes voeren, is de dialoog tussen management en werknemer over de inzetbaarheid van de medewerker en een gedeelde verantwoordelijkheid m.b.t. de manier waarop deze wordt ingevuld.

We maken onze trainingen altijd inspirerend, boeiend, praktisch en leuk zodat het werkt en medewerkers er met plezier naar toe gaan. Daarnaast zorgen we door de inzet van bijvoorbeeld scheidsrechters, bondscoaches, reclamemakers, acteurs, vitaliteitsexperts en loopbaancoaches dat al onze trainingen, naast kennis en verrassende inzichten, ook altijd een bijzondere ervaring opleveren.

Het programma wordt in overleg met jou samengesteld, maatwerk dus!

Wat levert het op?

  • Duurzame inzetbaarheid staat gedurende langere tijd op de agenda.
  • Medewerkers hebben een persoonlijk plan van aanpak voor zichzelf.
  • Medewerkers ervaren meer zelfregie en nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaanplanning.
  • Leidinggevenden hebben de vaardigheden en de tools om binnen hun teams te werken aan de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.
  • Gesprekken en acties m.b.t. duurzame inzetbaarheid ondersteunen de nieuwe cultuur en kijk op mobiliteit die organisaties voor ogen staat.
  • Medewerkers zien het als een cadeautje van de baas!

 

Nu met ESF subsidie

De overheid erkent het belang van duurzame inzetbaarheid en komt weer met een nieuwe ESF-subsidie. Je krijgt nu 50% subsidie voor projecten van € 12.000,- tot € 20.000,-.

Aanvragen

De aanvraagperiode loopt van 14 november t/m 25 november 2016. Aanvragen zullen op basis van ‘first come, first serve’ worden behandeld. Het is daarom van groot belang tijdig in te dienen. Wij kunnen je trouwens helpen bij je aanvraag op basis van no cure, no pay.

Alle reden dus om, wanneer je overweegt om voor medewerkers een aantrekkelijk programma op het gebied van duurzame inzetbaarheid samen te stellen, snel contact met ons op te nemen.

 

Meer weten?
Bel met Colinda of Ingrid op 030-8200920 of mail naar [email protected]

 

flyer-esf

Download de flyer ESF Subsidie